Szállítási információ

Házhozszállítás futárszolgálattal

  • a megrendelt csomagok szállítási díját kiemelt akciók keretében ön helyett cégünk vállalja
  • a csomagok kiszállítását a Express One Hungary Kft futárszolgálat végzi
  • Egyes a kiszállítási díj változhat, amiről weboldalunkon tájékozódhatnak.

Személyes átvétel

Csak nagyobb termékmennyiséget érintő vásárlás esetén van rá lehetőség, előzetes egyeztetéssel és külön megállapodás részeként.

Kiszállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk!

Tájékoztatás futárszolgálattal történő szállítás esetén

Az árurendeléseket a beérkezésüket követő max. 3 munkanapon belül átadjuk a Express One Hungary Kft-nek. A cég raktárkészletből teljesíti a kiszállítást. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük. A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra között történik, pontos időmegjelölés nélkül. 

Az átlag kiszállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy egy korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag, postai átvételi pontra kerül. 

Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt az átvételi pont maximum 10 munkanapig tárolja (kivétel a címzett jelzett szabadsága esetén, ekkor maximum 15 munkanapig), ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja a feladó részére. 

Tájékoztatás az átvételi ponton történő rendelés átvételről

Az átvételi pontok nem rendelkeznek árukészlettel, személyes vásárlásra nincs lehetőség, és megrendelésekkel kapcsolatos információkról sem tudnak tájékoztatást adni. Kérjük, hogy az átvételi pontot a rendelés átvétele céljából kizárólag csak értesítésünk után keresse fel.

Az átvétel megtagadása, vagy az Constant Kft.. korrekciós eljárása során adott utasítása alapján a Express One Hungary Kft nem végez második kézbesítési kísérletet. Ekkor a csomagot visszaszállítja a feladópontra.

Csomag sértetlensége

A csomag átvételekor minden esetben ellenőrizze annak sértetlenségét! Ha bármilyen

rendellenességet tapasztal, azt jelezze a futárnak és az ügyfélszolgálatnak!