Általános szerződési feltételek

Online értékesítés jogi szabályozása

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete

  1. június 13. péntek 0:00 órától az egész EU-ban egységes szabályozás lépett életbe az e-kereskedelemben. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján kötelesek a webáruházak annak szerződési feltételeit alkalmazni. Törvényi tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, az alábbi helyen érhetővé tesszük az idevonatkozó szabályozást:

Az Constant Kft.. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete alapján végzi online tevékenységét, és a rendeletnek megfelelő tájékoztatást nyújtja a Vásárlóknak az információs oldalain, amely összességében tartalmazza a távollevők közötti szerződés feltételeit. 

Az online vásárlás elektronikus úton kötött távollevők közötti szerződésnek minősül. 

Elállás joga

  • A megrendelés átvételéről számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük e nyilatkozatát írásban, e-mailben vagy postai úton juttassa el ügyfélszolgálatunknak, amelyet visszaigazolunk Önnek.
  • A vásárlástól való elállás bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa ügyfélszolgálatunk címére.
  • A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll lehetőségünkben.
  • A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.

Az elállási jog alóli kivétel

A 45/2014. Kormány rendelet 29. § alapján az elállási jog nem gyakorolható romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, ill. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Tekintettel arra, hogy termékeink az élelmiszer kategóriába tartoznak, ezért felbontott vagy hiányos csomagolású terméket nem áll lehetőségünkben visszavenni.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon “fizetési kötelezettséggel járó megrendelés” vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

Az érdekérvényesítésben segíthet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (www.fvf.hu) illetve az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelet (www.ofe.hu)

Vásárlási információk

Üdvözöljük az Constant Kft. webáruházában! 

Ez a SIPEX – RESET DRINK frissítő italporok webshopja. 

Oldalunkon pontos segítséget szeretnénk nyújtani Önnek a vásárláshoz. Tájékoztatni fogjuk a szállítási és fizetési lehetőségekről. Amennyiben információs oldalunkon nem talált valamely kérdésére választ, úgy vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunknak és rövid időn belül válaszolunk kérdésére.

.

Üzletszabályzat

Ön a megrendelésének elküldésével az Constant Kft. vásárlója lesz.

Cégnév: Constant Kft.

Székhely: 2120 Dunakeszi Gizella utca 68

Adószám: 11940041-2-13

E-mail: mail@constant.hu

A szerződés tárgya

Az Constant Kft.. által RESET üdítőitalpor webáruház néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírások a temékdobozokon, illetve az internetes felületeken olvashatók. A médiafelületeken megjelent egyéni véleményekért és terméktapasztalatokért felelősséget vállalni nem áll módunkban. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

A szerződés típusa

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az Constant Kft.. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. A megrendelés visszaigazolásakor minden esetben ellenőrizzék a valós számlaértéket! Az esetleges elírásokból eredő károkért a Constant Kft.. nem vállal felelősséget. 

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

  1. A Kosár tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható vagy akár törölhető.
  2. A személyes adatok, továbbá a mentett postai címek bármikor ellenőrizhetőek, megváltoztathatóak bejelentkezés után az Adatmódosítás menüpontban.
  3. A megrendelés adatai a megrendelést lezáró áttekintő lépés során, a Kosár alján megjelenő Vissza gomb segítségével módosíthatóak.

Ha tévedésből mégis mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon az info@cpanel10.tarhelypark.hu e-mail címen vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 2 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

Fizetési módok

A weboldalon, szabadon választott módon utánvétel vagy előreutalással történik. 

Igény szerint választhatja a bankkártyás vagy a PayPal-os fizetési módot is.

Fizetés bankkártyával vagy PayPal számláról

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: itt

Fizetés készpénzben az áru átvételekor:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. A megrendelő részére kiállított számla minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is. A számla minden esetben 27% áfát tartalmaz.

Fizetés banki átutalással:

A fizetési oldalunkon választhatja az előre utalásos fizetést is. Ekkor kiállítjuk Önnek az átutalásos számlát, amelyet ön a következő számlaszámon tud kiegyenlíteni. Az áru átvétele a kiállított számla összegének az OTP Bank 11742197-21451267 számú bankszámlára történő megérkezése után lehetséges.

Megrendelések átvétele:

A csomagok kiszállítása és átvétele futárszolgálattal történik (lásd! szállítási információk)

Szerzői jogi információk

A SIPEX – Reset Drink valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei az Constant Kft.. szerzői jogvédelme alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Figyelmeztetés!

A weboldal nem tartalmaz teljes körű és mindenre kiterjedő információkat a termék vonatkozásában, a rajta megjelenő információk reklámozási és értékesítési célokat szolgálnak. Az termékösszetétel és egyéb kötelezően előírt adatok a termék dobozán olvashatóak. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő tájékoztatót! Termékeink besorolása élelmiszer kategóriájú üdítőital, így a jelölésükre (címkefeliratokon, a címkéken, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Termékeink nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Másnaposság nem betegség, tehát nem orvosi kategória annak esetleges kezelése.

A www.resetdrink.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk publikus lexikonok, szakkönyvek, folyóiratok és magánvélemények, megfigyelések információi is lehetnek, így ezek tartalmáért áruházunk felelősséget nem vállal. 

Kérjük ezt vegyék figyelembe!

Az érdekérvényesítésben segíthet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (www.fvf.hu) illetve az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelet (www.ofe.hu)